Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/alldrive/domains/alldrive.be/public_html/wp-content/plugins/MapListPro/cmb_metaboxes/init.php on line 746
Informatie - All Drive: Uw avontuur begint hier!

Informatie

Op reis met All Drive

Kamers

Geef bij boeking door welke kamer u wil gebruiken.

Dubbel : 2 persoonskamer : mogelijkheid met dubbel bed of 2 x enkel bed

Triple : 3 persoonskamer

Quadrupel : 4 persoonskamer: op aanvraag , niet overal mogelijk, in de meeste gevallen enkel voor 2 volw + 2 kind -11j.

Single : Hou er rekening mee dat eenpersoonskamers soms kwalitatief minder zijn dan tweepersoonskamers, vooral dan in oudere hotel. En dat ondanks de soms forse toeslag. Ze bieden af en toe minder faciliteiten of zijn minder gunstig gelegen. Nieuwe hotels bieden steeds vaker een dubbele kamer aan voor enkel gebruik.

Reisprogramma

De volgorde van het reisprogramma kan altijd wijzigen: door de wettelijke rijtijden, door een wettelijke rustdag, weersomstandigheden, openingstijden en plaatselijke feestdagen. Weet dat een wijziging altijd in het voordeel van de reiziger wordt doorgevoerd.

Onze Autocarbestuurders

Niet iedereen is geschikt om een autocar van All drive te besturen. Onze chauffeurs worden niet alleen geselecteerd op basis van hun ervaring en deskundigheid, ze beschikken ook over ruime sociale vaardigheden en zijn stressbestendig. Ze maken er een erezaak van om u op een veilige en aangename manier naar uw vakantieoord te voeren. Ze zijn perfect op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften en respecteren in alle omstandigheden het verkeersreglement. Ze wijzen u uw plaats in de autocar aan, ontfermen zich over uw bagage, beantwoorden al uw vragen en reageren alert en gepast op eventuele noodsituaties. Onze programma’s zijn zo opgesteld dat de wettelijk verplichte rustdagen van de chauffeur kunnen gerespecteerd worden. Tijdens nachtreizen wisselen de twee of drie chauffeurs elkaar regelmatig af. Ze rijden nooit langer dan wettelijk is toegelaten. Voor hun rustpauze beschikken ze over een aparte slaapplaats, zodat ze na verloop van tijd met een fris hoofd het stuur weer kunnen overnemen.

Fooi chauffeur is vrijblijvend. (als blijk van waardering voor de geleverde service, wordt het geven van een fooi dan ook op prijs gesteld.)

Bagage

De bagage per persoon is beperkt tot 1 koffer met standaardafmetingen en maximum 25 kilo. In de autocar kan u een kleine handbagage meenemen, maar weet dat die het gebruik en comfort van uw Royal Class zetel beperkt.

Reizen zonder rook

In een beperkte ruimte kan rook bijzonder hinderlijk zijn. Daarom hebben we al onze autocarreizen volledig rookvrij gemaakt. Dat betekent dat er aan boord van de autocars niet gerookt mag worden. Toch hoeven fervente rokers zich niet nodeloos zorgen te maken: tijdens stops krijgen ze ruimschoots de tijd om een sigaret op te steken.

Reserveren en betalen

U Betaalt wat hier staat

Geen verborgen kosten bij All Drive. De prijzen zijn de prijzen die u ook effectief betaalt voor de gekozen reis. Dus geen misleiding via vermeende kortingen en/of toeslagen.
IBAN : BE19 7350 2217 6612
BIC: KREDBEBB

Meerdaagse reizen

U reserveert via de website. Na ontvangst van het voorschot ontvangt U de definitieve reservatiebevestiging per mail.
U reserveert op kantoor. Op dat moment ontvangt u een bevestiging als reiscontract. Na betaling voorschot is de reservatie definitief.

Het saldo dient betaald te zijn minimaal 1 maand voor afreis.

Reisverzekering

Het is natuurlijk erg jammer, maar het kan gebeuren dat u uw reis moet annuleren. Om te voorkomen dat u de hele reissom dient te betalen, sluit u best een reisverzekering af. Want laat die mislukte reis ook niet nog eens een financiële kater opleveren. De reisverzekering is niet verplicht en zit ook niet in de prijs inbegrepen. U sluit die af bij de boeking.
Prijzen staan steeds vermeld bij de reis.

Vergeet niet aan uw ziekenfonds de nodige documenten en informatie te vragen.