Template onderdeel is verwijderd of niet beschikbaar: header

Meerdaagse reizen

Bij onze meerdaagse reizen komt u in elke groep mensen tegen waarmee u het goed vindt en de sfeer is altijd gezellig.

Meerdaagse reizen

Bij onze meerdaagse reizen komt u in elke groep mensen tegen waarmee u het goed vindt en de sfeer is altijd gezellig.

Toont alle 4 resultaten

All Drive meerdaagse reizen

Kiest u voor een meerdaagse reis? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een actieve reis in de bergen of een culturele reis. Dit zijn slechts een paar mogelijkheden uit het aanbod. Bij meerdaagse reizen verblijft u altijd in prima logies, die zorgvuldig uitgekozen zijn. Elk van onze meerdaagse reizen heeft een programma, maar u krijgt voldoende tijd om zelf de plaats of het gebeuren op uw eigen manier te ontdekken. Tenslotte is het uw vakantie en wij streven ernaar dat u met mooie herinneringen terug huiswaarts keert.

Verschillende soorten meerdaagse reizen

U kan kiezen uit verschillende sooorten meerdaagse reizen. Zo is bijvoorbeeld een bedevaartsreis volledig aangepast aan het doel van de reis, namelijk op een serene manier een bedevaartsoord te bezoeken, samen met mensen met hetzelfde geloof. Het programma is aangepast aan de wensen van wie op bedevaart gaat.
Een Kerstmarkt bijvoorbeeld zit dan eerder in de sfeer van gezellig shoppen, lekker eten en de sfeer van de eindejaarsfeesten opsnuiven.
Aangepaste reizen voor minder validen (ziekenzorg) zorgen ervoor dat anders-validen op een fijne manier een hele reeks groepsreizen kunnen meemaken.

Elk van dit soort meerdaagse reizen vraagt een eigen aanpak en een unieke organisatie. Onze chauffeurs en begeleiders hebben hiermee een jarenlange ervaring en zijn aangepast aan het karakter van de reis.

Hoe kunt u een van onze meerdaagse reizen boeken?

U sluit aan bij een meerdaagse reis door eenvoudig via de website in te schrijven, en daarna krijgt u de bevestiging van uw reis. Meer hoeft u niet te doen. Wij wensen u alvast een heel aangename reis toe, vol fijne momenten!

Template onderdeel is verwijderd of niet beschikbaar: footer