Template onderdeel is verwijderd of niet beschikbaar: header

Aangepaste reizen

Een reis is altijd een aangename ervaring. U ontdekt nieuwe dingen en u beleeft aangename momenten. Een vakantie voor mensen met een beperking is niet altijd zo eenvoudig te organiseren. Daarom willen wij alle zorgen uit uw handen nemen zodat u volledig kunt genieten van uw reis. Aangepaste reizen worden tot in de puntjes voor u verzorgd zodat u zelf niets moet regelen. Dit komt omdat alle betrokken partijen ervaring hebben met dit soort uitstappen. De buschauffeurs en de begeleiders hebben veel ervaring met reizen met anders-validen. Ook de plaatsen waar we naartoe gaan, zijn aangepast aan mensen met een beperking. Daarom lopen deze reizen ook altijd vlot en met de nodige zorg. Begeleide reizen (ziekenzorg) zijn altijd heel sfeervol en aangenaam. Al heel wat mensen deden deze reizen voor u. Aarzel niet om ook voor uzelf een mooie reis uit te kiezen. Het loont de moeite!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een grote keuze aan aangepaste reizen

Eigenlijk zijn er evenveel reizen voor mindervaliden als voor validen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bezoek aan een boerderij of kwekerij van heel speciale dieren. U kunt er een uitgebreide uitleg krijgen over de verzorging en waarvoor deze dieren worden gekweekt. U ziet van nabij hoe zo’n boerderij werkt. Of u bezoekt een plantentuin of een pretpark en beleeft er een heel speciale dag. Houdt u van lekkernijen zoals streekproducten en wilt u graag nieuwe dingen proeven? Ook dit zit in het aanbod van aangepaste reizen.

Samen op stap

Groepsreizen hebben als voordeel dat u niet alleen op stap hoeft te gaan. Tijdens de trip ontmoet u vaak andere aangename mensen en worden er soms zelfs vriendschappen gesloten. Reizen voor gehandicapten met begeleiding zijn een aangename en tegelijk ook interessante en soms heel leerzame ervaring. U komt in een wereld waar u misschien anders nooit zou binnenkomen, en dit op een ongedwongen en aangename manier. Het groepsgevoel is meestal heel sterk bij zo’n reizen. En dat willen wij ook stimuleren. Ons doel is dat u een onvergetelijke dag beleeft.

Kies, boek en stap er eens uit

Misschien is de keuze te groot en weet u nog niet goed wat u precies wilt doen? Om het even welke reis u kiest, u zult er zeker geen spijt van hebben. Uw keuze is gemaakt? Dan kunt u eenvoudig uw reis boeken via de website. De boeking is heel makkelijk en is binnen een paar minuten afgehandeld. Wij wensen u alvast een fantastische reis!

Template onderdeel is verwijderd of niet beschikbaar: footer