Template onderdeel is verwijderd of niet beschikbaar: header

Bedevaart

Wilt u voor uzelf voor uw geloof op bedevaart gaan, of wilt u een dergelijke reis doen omdat u dit beloofd hebt aan iemand anders? Wilt u een dankbetuiging uiten en wilt u dit op een zeer bijzondere plaats doen? Dan is een reis naar een bedevaartsoord wat u zoekt. Tijdens de bedevaart reizen ontmoet u mensen die met dezelfde ingesteldheid deze reis maken. De sfeer is altijd sereen en aangepast aan het doel van de reis. Maar toch is er altijd een prettig en fijn groepsgevoel.

Toont alle 2 resultaten

De bedevaart wordt voor u geregeld

Naar bedevaartsplaatsen gaan is altijd een heel speciaal moment. U denkt er al lang over en u kijkt er echt naar uit om op die speciale plaats te gaan bidden, voorspraak te vragen voor iemand of een bevestiging van uw geloof te uiten. Dan hebt u misschien minder oog voor de administratieve of organisatorische kant van ze reis. U wilt zichzelf helemaal kunnen concentreren op het gebeuren in het bedevaarsoord. Wij beseffen dit volledig. Daarom zijn deze busreizen ook volledig tot in de puntjes georganiseerd. Zowel de buschauffeurs, de begeleiders als de organisatie ter plaatse kent de noden en de wensen van mensen die op bedevaart gaan. Ze hebben al jaren lang ervaring hiermee en spelen hier helemaal op in.

Hoe verloopt de bedevaartreis

U weet precies waar en wanneer uw vertrek en aankomst is. U zult merken: van bij uw vertrek komt u onmiddellijk in de gepaste stemming, en dit is gedurende de hele reis zo. Het programma is voor een groot stuk uitgestippeld, en u krijgt de nodige begeleiding, zodat u zelf niets moet gaan zoeken ter plaatse. Maar u zult anderzijds voldoende tijd krijgen om op uzelf te zijn en maximaal te kunnen genieten van het gebeuren ginder. Na deze reis gaat u gegarandeerd als een ander mens terug naar huis.

Wat moet u doen als u een bedevaartsreis gekozen heeft

Aan een bedevaart deelnemen kost niet veel moeite. Inschrijven is heel makkelijk door te boeken via de website. Het duurt slechts een paar minuutjes. Wilt u alleen gaan, als koppel of met een groepje familie of vrienden? Dat kan allemaal. Schenk uzelf een heel mooie ervaring en wacht er niet langer mee. Nadat u uw bevestiging hebt gekregen, hoeft u enkel nog te wachten tot u deze reis kunt aanvangen. Wij wensen u alvast een heel fijne, aangename bedevaart toe.

Template onderdeel is verwijderd of niet beschikbaar: footer