Een All Drive busreis: een ontspannende manier van reizen

Wij bieden busreizen aan in binnen- en buitenland, voor kleine en grote groepen, voor jong en oud. De programma’s van onze busreizen zijn perfect geschikt voor iedereen. Stap in, leg u achterover en geniet van een busreis met All Drive. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verkeer en kunt lekker ontspannen in een van onze comfortabele bussen.

Stap in en geniet van het begin tot einde van een comfortabele busreis

U kan bij ons verschillende groepsreizen boeken, of het nu gaat om dagreizen of om meerdaagse reizen. Omring u met gelijkgestemde mensen tijdens een bedevaart of bezoek aan een kerstmarkt en beleef onvergetelijke momenten. Voor mindervaliden voorzien we aangepaste reizen zodat ook zij op een comfortabele manier kunnen deelnemen aan een van onze busreizen.

Wij hebben een ruim aanbod aan busreizen naar onder andere West-Vlaanderen, Nederland et cetera. Al onze dagreizen hebben een interessant programma dat door ons persoonlijk van A tot Z wordt uitgewerkt. U hoeft alleen maar in te stappen en te genieten onderweg. Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft en mooie ervaringen en herinneringen mee naar huis neemt. Alleen, met twee, met een groep vrienden, of met het hele gezin. Twijfel niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor een van onze busreizen naar Oost-Vlaanderen, Limburg, of het buitenland.

Veiligheid is onze prioriteit

IMG_20180822_103637_resized_20180901_113443932

Zowel onze chauffeurs als begeleiders bieden op elk moment een uitstekende en professionele service. Onze chauffeurs worden geselecteerd op basis van hun ervaring en deskundigheid, maar ook op basis van hun sociale vaardigheden en stressbestendigheid. U kan gerust zijn dat u op een veilige en comfortabele manier op uw bestemming aankomt. Er wordt streng op toegezien dat de chauffeurs het verkeersreglement en hun rustpauzes respecteren zodat ze op elk moment met een fris hoofd achter het stuur zitten. Onze bussen worden permanent gecontroleerd op onderhoud en veiligheid.

Boek nu