Groepsreizen: samen op avontuur

Kiezen voor groepsreizen kan verschillende redenen hebben. Misschien wilt u bijvoorbeeld gewoon niet alleen zijn op een reis of u wilt zelf niet alles moeten organiseren. Of het nu om dagreizen of om meerdaagse reizen gaat, groepsreizen zijn altijd aangenaam.

 

Naar welke groepsreis gaat uw voorkeur?

Bij groepsreizen zult u merken dat u vaak onder gelijkgestemde mensen bent. De interesse of het doel van de reis ligt in dezelfde interessesfeer. Dit maakt het makkelijk om contacten te leggen en op die manier een aangename tijd te beleven op een van onze reizen in groep.

Groepsreizen van één of meerdere dagen

Er is een groot aanbod aan groepsreizen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een dagje naar een kwekerij van speciale dieren en er de verzorging meemaken. Of u kunt in een artisanaal bedrijf locale lekkernijen ontdekken. Een dagje doorbrengen in een pretpark met een dierenpark is ook één van de vele mogelijkheden. Daarnaast hebben we ook een heleboel groepsreizen waarbij je meerdere dagen van huis bent. 

Aangepaste groepsreizen voor mindervaliden

Buiten onze algemene groepsreizen bieden wij nog een aantal speciale aangepaste groepsreizen aan. U kunt op verschillende vlakken of vanuit verschillende oogpunten kiezen voor een groepsreis.

Contacteer ons voor meer informatie over onze groepsreizen

Wij zijn bereikbaar voor vragen of meer informatie op het nummer (+32) 89-560 136 of via het contactformulier. Hopelijk kunnen we u binnenkort begroeten op een van onze luxebussen.